Angajaţii care se vaccinează pot beneficia de până la 3 zile libere în momentul imunizării

Angajaţii care se vaccinează pot beneficia de până la 3 zile libere în momentul imunizării

Suprafaţa totală cultivată cu viţă de vie pentru struguri de vin a fost de 180.682,96 hectare în 2020, din care 93,6% a fost cultivată cu viţă de vie pentru vin nobil, potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică, remis, joi, AGERPRES.

Aproape jumătate din suprafaţa cultivată cu viţă de vie, respectiv 41,6%, se află în regiunea de dezvoltare Sud-Est.

Suprafaţa cultivată cu struguri de vin DOC (denumire de origine controlată) a reprezentat 20% din suprafaţa cultivată cu viţă de vie pentru struguri de vin nobil, inclusiv hibrid interspecific şi 18,7% din suprafaţa totală cultivată cu viţă de vie.

Totodată, suprafaţa cultivată cu struguri de vin IG (indicaţie geografică) a reprezentat 9,7% din suprafaţa cultivată cu viţă de vie pentru struguri de vin nobil, inclusiv hibrid interspecific şi 9,1% din suprafaţa totală cultivată cu viţă de vie, arată reprezentanţii INS.

Regiunea de dezvoltare Sud-Est deţine cea mai mare pondere (41,6%)

La suprafaţa totală cultivată cu viţă de vie pentru struguri de vin, regiunea de dezvoltare Sud-Est deţine cea mai mare pondere (41,6%), urmată de regiunile Sud-Vest Oltenia (16,6%), Sud-Muntenia (15,5%), Nord-Est (15,3%), Nord-Vest (4,2%), Centru (3,4%) şi Vest (3,2%).

De asemenea, la suprafaţa cultivată cu viţă de vie pentru struguri de vin nobil, regiunea de dezvoltare Sud-Est deţine cea mai mare pondere (41,4%), urmată de regiunile Sud-Vest Oltenia (17,2%), Sud-Muntenia (16,4%), Nord-Est (15,7%), Nord-Vest (4,3%),…

citeste Angajaţii care se vaccinează pot beneficia de până la 3 zile libere în momentul imunizării pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment