FOTO: Amendă uriașă pentru un bucureștean după ce a abandonat 5 pui de pisică pe stradă

FOTO: Amendă uriașă pentru un bucureștean după ce a abandonat 5 pui de pisică pe stradă

Un bărbat de 55 ani din judeţul Galaţi a murit, marţi, după ce buldo-excavatorul pe care îl conducea, deşi avea permisul suspendat, a fost lovit de un tren, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Oraşului Târgu Bujor a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată de pe raza comunei Folteşti, judeţul Galaţi, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 55 ani, din comuna Smârdan, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un buldo-excavator pe un drum comunal din localitatea Folteşti, la trecerea la nivel cu calea ferată a fost acroşat de locomotiva trenului de persoane, ce avea direcţia de deplasare Galaţi către Târgu Bujor, cu destinaţia Bârlad şi care aparţine de un operator privat.

În urma impactului, bărbatul care conducea buldo-excavatorul a decedat.

Conducătorul locomotivei, un bărbat în vârstă de 44 ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, însă a fost condus la Spitalul Orăşenesc Tîrgu Bujor în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Trenul a fost tras pe o linie secundară, iar pasagerii, care nu au avut de suferit, au fost preluaţi de un alt tren pentru a-şi continua deplasarea.

Totodată s-a stabilit faptul că bărbatul de 55 de ani figura cu permisul de conducere suspendat.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din…

citeste FOTO: Amendă uriașă pentru un bucureștean după ce a abandonat 5 pui de pisică pe stradă pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment