FOTO: Patru bărbați din județul Tulcea, arestaţi pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive

FOTO: Patru bărbați din județul Tulcea, arestaţi pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive

Tribunalul Tulcea a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru patru bărbaţi suspectaţi de efectuare de operaţiuni cu substanţe noi cu efecte psihoactive, a anunţat, joi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Doi tineri, cu vârste de 24 de ani şi 25 de ani, ambii din Tulcea, au fost identificaţi luni de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT, în timp ce deţineau 62 de pliculeţe cu resturi vegetale, două ţigarete confecţionate artizanal şi trei telefoane mobile.

Cei doi au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 ore de procurorii DIICOT Tulcea.

Marţi, alţi doi bărbaţi, cu vârste de 28 de ani şi 32 de ani, ambii din Tulcea, au fost surprinşi cu 26 de pliculeţe cu fragmente vegetale sau urme de fragmente vegetale.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada 2020-2021, cei patru bărbaţi au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza municipiului Tulcea. Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor patru bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracţiunea de efectuarea de operaţiuni cu substanţe noi cu efecte psihoactive”, se arată în anunţul IPJ.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale…

citeste FOTO: Patru bărbați din județul Tulcea, arestaţi pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment