I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – Accident rutier pe DN 6, trei autoturisme implicate

I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – Accident rutier pe DN 6, trei autoturisme implicate


20 Mai 2020Sursa: I.P.J. Caraș-Severin

În această dimineață, pe DN 6 la km 434+400 m, în afara localității Sadova Veche, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi  adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului.

În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebeș a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat  decesul conducătorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor 3 pasageri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.citeste mai mult aici

Share this post

Post Comment