I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – ALEGERI PREZIDENȚIALE ÎN SIGURANȚĂ!

I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – ALEGERI PREZIDENȚIALE ÎN SIGURANȚĂ!


08 Noiembrie 2019Sursa: IPJ Caraș-Severin

Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor prezidențiale.

 

Întregul efectiv al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin va desfășura activități specifice de menținere a ordinii și siguranței publice în această perioadă, dintre care peste 550 de polițiști vor fi angrenaţi în misiuni speciale, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

 

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

 

85 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi siguranță publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, precum și alte misiuni, inclusiv paza urnei speciale, în ziua desfășurării procesului electoral.

De asemenea, dintre cele 365 de secţii de votare constituite la nivelul judetului Caraș-Severin, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 150 de secţii.

 

Alți 53 de  polițiști execută misiuni de protecție a celor 77 de locații inițiale în care se depozitează buletinele de vot și celelalte materiale necesare votării.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor,  59 de poliţişti, constituiţi în echipe operative.

Au fost stabilite şi efective de rezervă și echipe de specialiști, care vor fi în permanenţă pregătite să acţioneze, împreună cu celelalte structuri…citeste mai mult aici

Share this post

Post Comment