I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – Posturi scoase la concurs de POLIȚIA ROMÂNĂ

I.P.J. CARAȘ – SEVERIN – Posturi scoase la concurs de POLIȚIA ROMÂNĂ


11 Ianuarie 2018Sursa: IPJ CS

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește-te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Inspectoratul de Poliție Județan Caraș-Severin scoate la concurs un număr de 13 posturi, 6 de ofițer, 4 de agent și 3 de personal contractual. Amănunte aici:

https://cs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concursciteste mai mult aici

Share this post

Post Comment