Puști de 15 ani din Mureș, cercetat pentru furt. Acțiune fulger a polițiștilor pentru prinderea lui. Ce a putut să fure?

Puști de 15 ani din Mureș, cercetat pentru furt. Acțiune fulger a polițiștilor pentru prinderea lui. Ce a putut să fure?

Toate persoanele vaccinate cu schemă completă și care au certificat digital al UE privind COVID-19 pot participa, începând de joi, ora 12.00, la Loteria Vaccinării.

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se face pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, cei înscriși vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12.00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

Se consideră schemă completă efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Pentru cei care au deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă, înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).

Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze…

citeste Puști de 15 ani din Mureș, cercetat pentru furt. Acțiune fulger a polițiștilor pentru prinderea lui. Ce a putut să fure? pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment