Tânăr din Bistrița-Năsăud, răpit în urma unui schimb de 700 kilograme de cannabis între Spania, Italia și Germania

Tânăr din Bistrița-Năsăud, răpit în urma unui schimb de 700 kilograme de cannabis între Spania, Italia și Germania

Un tânăr de 28 de ani din Bistrița-Năsăud a fost răpit din cauza unui conflict generat de un schimb de 700 kilograme de cannabis între Spania, Italia și Germania. Un șofer angajat de tatăl tânărului „a pierdut” 300 de kilograme de droguri.

Din ancheta polițiștilor a reieșit că, la începutul lunii august, un bărbat din Năsăud, administratorul unei societăți de transport internațional a mers în Spania, împreună cu fiul lui de 28 de ani, pentru a rezolva neînțelegeri în legătură cu un transport.

Ajuns în Spania, s-ar fi întâlnit cu 3 bărbați, de origine albaneză, care l-au reținut pe fiu, pentru că unul dintre șoferii care lucra la firmă ar fi trebuit să transporte, din Spania în Italia, 300 de kilograme de droguri care nu ar fi ajuns la destinație.

Totodată, în schimbul fiului, i s-au cerut 750.000 de euro, banii reprezentând contravaloarea drogurilor.

La data de 17 august, bărbatul a sesizat evenimentele autorităților române.

Înainte de răpire, un bărbat de 49 de ani, șofer la firma de transport, a primit în Spania 700 de kilograme de cannabis. Urma să ducă drogurile în Italia și Germania.

Încărcarea drogurilor în autovehicul s-ar fi făcut în zona Valencia-Alicante, iar acesta ar fi transportat drogurile până în localitatea Medinia-Spania, unde ar fi predat 300 de kilograme de droguri unui alt șofer, de la aceeași firmă de transport, un bărbat de 42 de ani.

Acesta le-ar fi încărcat, pentru a le duce în Italia, însă mașina a fost găsită…

citeste Tânăr din Bistrița-Năsăud, răpit în urma unui schimb de 700 kilograme de cannabis între Spania, Italia și Germania pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment