Un șofer a accidentat MORTAL un pieton care traversa strada, în Prahova

Un șofer a accidentat MORTAL un pieton care traversa strada, în Prahova

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Dâmbovița, a plecat în Italia, unde i s-a promis un loc de muncă. Ajunsă acolo, a fost obligată să se prostitueze. Fata a fost salvată după ce mama ei a făcut reclamație, iar polițiștii români și cei italieni au cooperat la acest caz.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dâmbovița, împreună cu un procuror DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița, l-au reținut pe tânărul de 22 de ani, bănuit că o explata în Italia pe fata din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Ancheta a fost declanșată după ce o femeie de 46 de ani a sesizat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița cu privire la faptul că fiica ei este exploatată, prin practicarea prostituției în Italia.

„Ulterior sesizării, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu un procuror DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Târgoviște, sub promisiunea oferirii unui loc de muncă, ar fi recrutat o tânără, de 20 de ani, care la data de 19 septembrie a.c., ar fi ajuns pe teritoriul Italiei, unde ar fi fost constrânsă să se prostitueze. De asemenea, în cursul serii de 25 septembrie a.c., în urma cooperării polițienești cu autoritățile judiciare din Italia, victima a fost depistată, aceasta aflându-se, în acest moment, sub protecția autorităților din Italia”, transmit, joi,…

citeste Un șofer a accidentat MORTAL un pieton care traversa strada, în Prahova pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment